BIBLIOGRAFIA

Decret 181/2008, de 9 de setembre, pel qual s’estableix l’ordenació dels ensenyaments del segon cicle de l’Educació Infantil.

Diez de Ulzurrun Pausas, Ascen (coord).(1998). L’aprenentatge de la lectoescriptura des d’una perspectiva constructivista.Vol I i II. 7a edició. Barcelona. Editorial Graó.

Ginovart, Jordi; Puig,Pau; Crivillé Josep; Vilar Ramón i Cuscó, Joan (2008). El seguici festiu de Tortosa. Músiques per a dolçaina i percussió. Edició Joan Cuscó. Col•lecció Calaix de solfa,11. DINSIC Publicacions Musicals S.L, Barcelona.

Alcover-Moll. Diccionari català-valencià-balear.

Iniesta Llop, Joan (2011)Pinta, retalla gegants i cucaferes. Vol 1 i 2 Calaix de sastre editorial.Tortosa

Aixarch,Txell; Valls, Marisa; (il•lustracions)Ferrer,Ernesto (2009) Jo sóc la Cu-ca-fe-ra. Edicions i propostes culturals Andana S.L. Vilafranca del Penedès.

Montagut Rodríguez,Lluís (1996) Els gegants de Tortosa (Història, llegenda i altres comentaris). Editorial Coop.Gràfica Dertosense. Tortosa.

Cid,Òscar; Forés, Llúïsa.(2006) Descobreix la teva ciutat. Pla d’activitats educatives per a la Descoberta i coneixement de la ciutat de Tortosa. 3a edició. Ajuntament de Tortosa. Educació. Camp d’aprenentatge del Delta de l’Ebre.

Moreira, Joan (1934) Del folklore tortosí: costums, ballets,pregàries,parèmies,jocs i cançons del camp i de la ciutat de Tortosa. Impremta Querol. Tortosa.